Добър ден на всички Алфа Ромео ми е една от любимите марки и най накрая си взех Алфа Ромео 146ти.Въпроса ми е следния бих те ли ми казали къде могат да ми направят хубава диагностика защото в момента ми харчи 20/100км.При полужение че смених свещи,термостат,водна помпа,всички ремаци и ролки,нов съединител,помпа на съединител,всички филтри и масла.Колата я карам почти винаги студена,но не влизам в задраствания и не я карам много бързо и според мен това е доста висок разход за тази мощност.Благодаря ви предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 146ti много харчи
Collapse
X
-
Разхода ще ти е тавък спокойно,студена задръстване малко километри караш и заради това..Пити Колегата Mury той ще ти обади за какво иде реч,и в неговата тема я потърси има доста написано...за TIЛуд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Ето колега чети за разхода на ТИ-то http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17772 моята сега харчи около 15-16 и смятам че е ОК,за диагностика се обади на Бобо 0888 232 484Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Comment